Reviews

Ervaringen van anderen

Aankoopbegeleidingen en taxaties

Familie de Vries, Franeker

Aankoopbegeleiding Volvo V70.


Toen onze auto net voordat we op vakantie gingen de geest gaf, konden we van onze garage een auto huren om mee op vakantie te gaan. 

Tijdens onze vakantie heeft Marnix een andere auto voor ons uitgezocht waarbij Marnix binnen ons budget de aankoop, keuring, onderhandeling en aflevering heeft geregeld. Bij thuiskomst stond onze nieuwe auto zelfs voor huis! 

We zijn nu ruim 200.000 kilometer verder en kunnen niet anders zeggen dan dat Marnix de perfecte auto voor onze situatie heeft geregeld.

Dhr. P. van Rijn, Den Haag

Aankoopbegeleiding Toyota Verso


Ik kende Marnix van vroeger en hoorde dat hij voor zichzelf was begonnen. Zelf hou ik van auto's maar ik heb er totaal geen verstand van. 

Toen we toe waren aan een nieuwe gezinsauto heeft Marnix een longlist gemaakt van auto's die op basis van zijn inventarisatie bij ons paste. 

Hieruit is de Toyota Verso als beste keuze gekomen. 

Marnix heeft de auto bekeken, proefgereden en de aankooponderhandeling gedaan. 

We zagen de auto voor het eerst toen we hem ophaalden. Best een gok maar met het uitgebreide contact en alle foto's durfde we dit aan.

Helaas ben ik net voor het schrijven van deze review betrokken geraakt bij een ongeluk, buiten mijn schuld om. De Toyota is helaas total-loss.


Ervaringen van anderen

Dhr. F. van Rijnswou, Leidschendam

Verkooptaxatie Dodge

Ik ben zelf makelaar in onroerend goed. Van panden heb ik verstand, maar van auto's niet.

Regelmatig krijg ik kaartjes onder de ruitenwisser van mijn oldtimers waarop staat: "wilt u uw auto nu of in de toekomst verkopen, bel dan met ..." 

Ik wilde één van mijn oldtimers verkopen maar ik had geen idee wat nou een realistische prijs was. 

Contact met de mensen van de kaartjes leverde steeds een laag bod op. 

Na een verkooptaxatie door Van Veen AutoTaxaties had ik een duidelijk beeld van de staat van de auto én ik had een goed beeld van de waarde. 

Zo heb ik mijn Dodge voor een goede prijs kunnen verkopen. 

Dit werkt dus eigenlijk hetzelfde als met huizen!

Mijn andere Dodge heb ik meteen laten taxeren voor de verzekeringswaarde.Dhr. H. Terpstra, Sexbierum

Diverse VAG auto's


Marnix ken ik vanuit de tijd dat hij voor Bosch werkte. Sinds hij taxateur is bel ik hem standaard wanneer 1 van mijn auto's getaxeerd moet worden. Hij is accuraat, kritisch en punctueel. De rapporten zijn uitgebreid en volledig. 

Dhr. R. Kruip, Rotterdam

Porsche 911 Carrera 4S

Ik kwam met Marnix in contact toen ik een auto overwoog als basis voor een rallyauto.

Marnix heeft de aankoopkeuring gedaan. Hierbij nam hij mij onder de auto stap voor stap langs alle aandachtspunten. Bij elk van deze punten gaf hij een kostenindicatie. Nadat we de auto "nabesproken" hebben besloot ik de auto niet te kopen. Voor mij was deze aankoopkeuring zeer goed besteed, ik had anders zeker deze auto gekocht en voor hoge kosten gestaan.

Enige tijd later heeft Marnix mijn Porsche 911 Carrera 4S getaxeerd. Hierbij werd de auto kritisch beoordeeld, gelukkig heeft hij geen mankementen of aandachtspunten kunnen ontdekken!